Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Login
Home
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Only items with full text available
All items
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author/Creator
Subject
Keyword
Type
Date
Date issued
Contributor
Journal Name
Abstract
Language
Sort options
Results/page
Sort items by
in order
5
10
20
40
60
80
100
Relevance
Title
Issue Date
Type
Ascending
Descending
Search Results for Collection: Εργασίες Φοιτητών
Now showing items 1-10 of 170
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Κινιτική θερμικής διάσπασης φυσικών αντιοξειδωτικών φαινολικών ενώσεων
Author/Creator:
Χάλλου, Φλωρίτσα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Συνύπαρξη μεταξύ γενετικά τροποποιημένων βιολογικών και συμβατικών τροφίμων
Author/Creator:
Παπαγιάννης, Θεμιστοκλής
;
Χατζηαποστόλου, Ελευθέριος
Publication Date:
2008-06-19
Date Created:
2008
Τεχνολογία αλλαντικών αίματος
Author/Creator:
Μιχελή, Βασιλική
Μεταβολή βάρους φέτας και pH άλμης μετά από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας συντήρησης
Author/Creator:
Πιστεύου, Χρυσούλα
;
Πιστεύου, Κωνσταντίνα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Σύνθεση και χαρακτηριστικά γίδινου γάλακτος σε σύγκριση με πρόβειο και αγελαδινό
Author/Creator:
Σόφρα, Δήμητρα
;
Στυλιανού, Στέλλα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC
Author/Creator:
Βλάχου, Μυρτώ
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου σε ψάρια του εμπορίου με real time PCR
Author/Creator:
Δημητρίου, Πολυτίμη
;
Μενγκέζι, Γκένα
Publication Date:
2014
Spoilage of certain under-utilized fish species during storage in ice
Author/Creator:
Βαρβιτσιώτη, Ελισάβετ
Publication Date:
1994
Rheology of some specific purpose doughs
Author/Creator:
Χατζησταύρου, Έλλη
Publication Date:
1994
Classification of Greek meat products on the basis of pH and water activity (aw)
Author/Creator:
Αντωνίου, Μαρία
Publication Date:
1994
Now showing items 1-10 of 170
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Search Hypatia
Search Hypatia
This Collection
Advanced Search
Search User Profiles
Browse
All of Hypatia
Communities & Collections
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
This Collection
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
Discover
Subject
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Nutrition
Διατροφή
Chemistry
... View More
Type
bachelorThesis (Bachelor thesis) (160)
masterThesis (Master thesis) (10)
Author/Creator
Μενγκέζι, Γκένα
Αλκενάρης, Χαρίλαος
Αναστασοπούλου, Γρηγορία
Αντωνίου, Παναγιώτα
Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα
... View More
Date
2010 - 2014
2000 - 2009
1994 - 1999
Open Data
About Hypatia
Repository Policies
F.A.Q.
Help
Contact Us