Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εκπαιδευτικό υλικό
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Εκπαιδευτικό υλικό
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 18
1
2
Επόμενη Σελίδα
Εργαστηριακά πειράματα οργανικής χημείας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Schoffstall, Allen M.
;
Gaddis, Barbara A.
;
Druelinger, Melvin L.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-11
Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καράλης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1999
Συσκευασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαδάκης, Σπυρίδων
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Στοιχεία τεχνολογίας & έλεγχοι ποιότητας γάλακτος & γαλακτοκομικών προϊόντων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κεχαγιάς, Χρήστος
;
Κουλούρης, Σπύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Βιομηχανική μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-05
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 18
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food industry and trade
Food
Food chemistry
Χημεία τροφίμων
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (17)
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Druelinger, Melvin L.
Gaddis, Barbara A.
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010 - 2014
2000 - 2009
1996 - 1999
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία