Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ηλεκτρονικές Εκδόσεις TEI
/
Νοσηλευτική
/
Τόμος 44, τεύχος 4 (Οκτ. - Δεκ. 2005)
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) σε κουζίνα νοσοκομείου
Ραφτόπουλος, Βασίλειος
URI:
http://hdl.handle.net/11400/15715
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005-10
Τύπος Τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό
Όνομα Περιοδικού:
Νοσηλευτική
Πηγή:
http://www.hjn.gr/
Θέμα:
Medicine
,
Public health
,
Ιατρική
,
Δημόσια υγεία
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος ...
Μέγεθος:
8.158Mb
Μορφότυπο:
PDF
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Τόμος 44, τεύχος 4 (Οκτ. - Δεκ. 2005)
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία