Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και στην λιπιδική σύσταση του κρόκου του αυγού
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
;
Πανοπούλου, Νίκη
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Μπατρινού, Ανθιμία
URI:
http://hdl.handle.net/11400/18206
Τύπος Τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε συνέδριο
Όνομα Συνεδρίου:
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδίων (Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των λιπών και ελαίων)
Πηγή:
http://www.eie.gr/
Θέμα:
Food
,
Food technology
,
Τροφή
,
Τεχνολογία τροφίμων
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
book-of-abstracts.pdf
Μέγεθος:
1.265Mb
Μορφότυπο:
PDF
Περιγραφή:
Βιβλίο περιλήψεων
Άνοιγμα
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:
Creative Commons
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις
Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία