dc.contributor.author | Γκρίτζαλη, Γ. | el |
dc.contributor.author | Κουτής, Χαρίλαος | el |
dc.contributor.author | Χαλκιάς, Αλέξανδρος | el |
dc.contributor.author | Βουλανίκη, Π. | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T18:38:07Z | |
dc.date.available | 2015-06-24T18:38:07Z | |
dc.date.issued | 2015-06-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18239 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://pharmakonpress.gr/ / http://www.scopus.com | el |
dc.title | Survival of e. coli in a food model system during microwave cooking at low and medium power level | en |
heal.type | journalArticle | |
heal.classification | Ιατρική | |
heal.classification | Μαγειρική | |
heal.classification | Medicine | |
heal.classification | Cooking | |
heal.classificationURI | **N/A**-Ιατρική | |
heal.classificationURI | **N/A**-Μαγειρική | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006614 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2010008400 | |
heal.access | free | |
heal.journalName | Review of Clinical Pharmacology and Pharmacokinetics International Edition | en |
heal.journalType | peer-reviewed | |
heal.fullTextAvailability | false |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: