Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μπρεντάνου, Λουκία el
dc.date.accessioned 2015-06-25T21:52:11Z
dc.date.issued 2015-06-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18946
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο el
heal.type masterThesis
heal.classification Hotel management
heal.classification Nutrition
heal.classification Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85062482
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008108538
heal.classificationURI **N/A**-Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.access forever
heal.advisorName Κουτής, Χαρίλαος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Τομέας Υγιεινής & Επιδημιολογίας el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής ...
    Μέγεθος: 8.907Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες