Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Βαρβαρέσος, Στυλιανός el
dc.contributor.author Σωτηριάδης, Μάριος el
dc.date.accessioned 2014-12-19T10:48:35Z
dc.date.available 2014-12-19T10:48:35Z
dc.date.issued 2014-12-19
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3011
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Total quality philosophy,
dc.subject Management
dc.subject Continuous improvant
dc.subject Hotel operation.
dc.subject Τουρισμός
dc.subject Διοίκηση και οργάνωση
dc.subject Φιλοσοφία της ποιότητας
dc.title Διοίκηση ποιότητας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις el
heal.type journalArticle
heal.classification Voyages and travels
heal.classification Hospital management
heal.classification Τουρισμός
heal.classification Διοίκηση και οργάνωση
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85144443
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh94003984
heal.classificationURI **N/A**-Τουρισμός
heal.classificationURI **N/A**-Διοίκηση και οργάνωση
heal.language el
heal.language en
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας.Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.Κατεύθυνση Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. el
heal.publicationDate 2003-06
heal.bibliographicCitation Βαρβαρέσος, Σ. και Σωτηριάδης Μ., (2003) Διοίκηση ποιότητας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Αρχείον οικονομικής ιστορίας. XV (1). σσ.143-162. el
heal.abstract During the 90’s and even more in the current decade, the issue of quality has been high¬lighted as the most crucial in achieving competitive advantage and profitability. This article is aiming at, on the one hand, analyze the quality management in hotel operations as being a strategic issue, which concerns the entire business management, and on the other, present the Total Quality Management philosophy. ■ Firstly, are presented the quality’s definition and prerequisites for achieving the services quality, through a global vision. This is consisting of the approach that quality constitutes a strategic issue traversing the entire business operation. An analysis of the Total Quality Management’s philosophy is then carried out, by presenting its components and methods, and the implications of the commitment for continuous improvement in order to provide hotel services of high quality and excellence. en
heal.journalName Αρχείον οικονομικής ιστορίας el
heal.journalName Archives of economical history en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟ ...
    Μέγεθος: 570.2Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες