Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Παναγάκης, Παναγιώτης el
dc.contributor.author Αξαόπουλος, Πέτρος Ι. el
dc.date.accessioned 2015-01-08T15:40:56Z
dc.date.issued 2015-01-08
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3552
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Swine housing
dc.subject Energy requirements
dc.subject Χοιροστάσιο
dc.subject Ενεργειακές απαιτήσεις
dc.title Comparison of two modeling methods for the prediction of degree−hours and heat−stress likelihood in a swine building en
heal.type journalArticle
heal.classification Agriculture
heal.classification Livestock
heal.classification Γεωργία
heal.classification Κτηνοτροφία
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C00112
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C02327
heal.classificationURI **N/A**-Γεωργία
heal.classificationURI **N/A**-Κτηνοτροφία
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/9258
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/21415
heal.identifier.secondary ISSN 0001−2351
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε. el
heal.publicationDate 2004
heal.bibliographicCitation Panagakis, P. and Axaopoulos, P. (2004). Comparison of two modeling methods for the prediction of degree−hours and heat−stress likelihood in a swine building. Transactions of the ASAE. 47(2). pp. 585-590. American Society of Agricultural Engineers. en
heal.abstract The use of a stepwise steady−state method based on the solution of time−dependent energy and mass balance equations, thus referred as the transient method, is proposed instead of the traditional steady−state method for predicting degree−hours. The proposed method makes use of real climatic, structural, and animal data. It is more accurate in calculating the heating and cooling needs and the microenvironment inside a growing−finishing swine building and in evaluating the hourly likelihood of swine heat−stress. More specifically, the heating degree−hours estimated using the proposed method were only 1.3% of those calculated with the steady−state method, whereas the cooling degree−hours estimated using the steady−state method were only 26.0% of those calculated with the proposed method. Growing−finishing swine potentially experienced minor, medium, and extreme heat−stress during “cold,” “mild,” and “hot” weather, respectively. en
heal.publisher American Society of Agricultural Engineers en
heal.journalName Transactions of the ASAE en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: transactions of the asae.pdf
    Μέγεθος: 152.0Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες