Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2010 - 2018
Θέμα: Τεχνολογία τροφίμων
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 167
1
2
3
4
. . .
17
Επόμενη Σελίδα
Comparative study on lipid and fatty acid composition in muscle, head and skin of wild and farmed fish Argyrosomus regius
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Πούλου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπανδρέου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Petrovic, J.
;
Glamoclija, J.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Lipid profile examination of gamma irradiated Macadamia nuts in relation to packaging and storage conditions
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Παπαδάκης, Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Κοκκοτού, Κ.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Συσκευασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαδάκης, Σπυρίδων
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Βιομηχανική μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 167
1
2
3
4
. . .
17
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Nutrition
Διατροφή
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (104)
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (27)
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (26)
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (9)
bookChapter (Κεφάλαιο βιβλίου) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Προεστός, Χαράλαμπος
Στρατή, Ειρήνη
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Acta Alimentaria
Foods
Journal of Aquatic Food Product Technology
Procedia Food Science
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2015
2014
2013
2012
2011
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία