Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σωτηρόπουλος, Ιωάννης el
dc.contributor.author Γεωργακόπουλος, Γεώργιος el
dc.contributor.author Κυρίτσης, Κωνσταντίνος el
dc.date.accessioned 2015-01-30T12:27:20Z
dc.date.available 2015-01-30T12:27:20Z
dc.date.issued 2015-01-30
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/5133
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Globalization
dc.subject Οικονομικές μεταβλητές
dc.subject Παγκοσμιοποίηση
dc.subject Κατανάλωση
dc.subject Διατροφικές συνήθειες
dc.subject Economic variables
dc.subject consumption
dc.subject Dietary patterns
dc.title Globalisation and alimentary consumption en
heal.type conferenceItem
heal.secondaryTitle an economic analysis of economic criteria in the case of Greece (1957-2005) en
heal.generalDescription ISSN Σειράς Πρακτικών: 1791 – 8499 el
heal.generalDescription Proceedings Series: 1791 - 8499 en
heal.classification Administration
heal.classification Economics
heal.classification Διοίκηση και οργάνωση
heal.classification Οικονομία
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2002007910
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85040850
heal.classificationURI **N/A**-Διοίκηση και οργάνωση
heal.classificationURI **N/A**-Οικονομία
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99010179
heal.contributorName Φράγκος, Χρήστος Κ. (1949-) (επιμ.) el
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων. el
heal.publicationDate 2009-05
heal.bibliographicCitation Kyritsis,K., Georgakopoulos, G. and Sotiropoulos, I. (2009). Globalisation and alimentary consumption: an economic analysis of economic criteria in the case of Greece (1957-2005). In Proceedings of the 2nd International Conference: Quantitative and Qualitative Methodologies in the Economic and Administrative Sciences. Athens, 25th to 27th May 2009. Athens: TEI of Athens. pp. 414-420. en
heal.abstract In this paper we examine the alimentary consumption in Greece, from a socio-economic perspective. The reference years discussed span the period from 1957 to 2005. Emphasis is given on the recent years of globalisation, and the radical changes that have almost brought about an alimentary crisis. Our study tries to contribute to the understanding of the causes behind those changes of the alimentary patterns and their consequences. This takes place through the analysis of economic aspects of the consumption patterns of different economic-vocational layers of the population. We also try to understand the relevance of other social processes. en
heal.publisher Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας el
heal.publisher TEI of Athens en
heal.fullTextAvailability true
heal.conferenceName 2nd International Conference: Quantitative and Qualitative Methodologies in the Economic and Administrative Sciences en
heal.conferenceItemType full paper


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες