dc.contributor.author | Φράγκος, Χρήστος Κ. (1949-) | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-01T21:18:59Z | |
dc.date.available | 2015-02-01T21:18:59Z | |
dc.date.issued | 2015-02-01 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/5394 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Νευρωνικά δίκτυα | |
dc.subject | Διαχείρηση δεδομένων | |
dc.subject | Resampling techniques | |
dc.title | Επισκόπηση αναδυόμενων ποσοτικών μεθόδων και πλεονεκτήματα από την εφαρμογή τους στον κόσμο των επιχειρήσεων | el |
dc.title | An overview of emerging quantitative methods and advantages of their application to the world of commerce and industry | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Social sciences | |
heal.classification | Administration | |
heal.classification | Κοινωνικές επιστήμες | |
heal.classification | Διοίκηση και οργάνωση | |
heal.classificationURI | (URL: http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85124003) | |
heal.classificationURI | (URL: http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2002007910) | |
heal.classificationURI | **N/A**-Κοινωνικές επιστήμες | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διοίκηση και οργάνωση | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Δίοικησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
heal.publicationDate | 2003-05-27 | |
heal.bibliographicCitation | Φράγκος, Χ. (2003) Επισκόπηση αναδυόμενων ποσοτικών μεθόδων και πλεονεκτήματα από την εφαρμογή τους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στο 1ο Διεθνές συνέδριο ποσοτικών μεθόδων στη βιομηχανία και στις εμπορικές επιχειρήσεις. Αθήνα, 26 - 27 Μαίου 2003. ΤΕΙ Αθήνας. σσ. 585-597 | el |
heal.fullTextAvailability | true | |
heal.conferenceName | 1ο Διεθνές συνέδριο ποσοτικών μεθόδων στη βιομηχανία και στις εμπορικές επιχειρήσεις. | el |
heal.conferenceItemType | full paper |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: