dc.contributor.author | Μπανίλας, Γεώργιος Π. | el |
dc.date.accessioned | 2015-03-12T08:52:10Z | |
dc.date.available | 2015-03-12T08:52:10Z | |
dc.date.issued | 2015-03-12 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/7881 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | https://education.teiath.gr/TO-25/index.php | el |
dc.subject | Viticulture | |
dc.subject | Αμπελουργία | |
dc.title | Μορφολογία και φυσιολογία αμπέλου | el |
heal.type | learningMaterial | |
heal.secondaryTitle | θεωρητικό μέρος | el |
heal.classification | Technology | |
heal.classification | winemaking | |
heal.classification | Τεχνολογία | |
heal.classification | Οίνοι και οινοποιία | |
heal.classificationURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/10470-6 | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/6140 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Οίνοι και οινοποιία | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85144017 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. ΣΤΕΤΡΟΔ. Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.learningResourceType | lectureNotes | el |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: