Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μπανίλας, Γεώργιος Π. el
dc.date.accessioned 2015-03-12T08:52:10Z
dc.date.available 2015-03-12T08:52:10Z
dc.date.issued 2015-03-12
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/7881
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source https://education.teiath.gr/TO-25/index.php el
dc.subject Viticulture
dc.subject Αμπελουργία
dc.title Μορφολογία και φυσιολογία αμπέλου el
heal.type learningMaterial
heal.secondaryTitle θεωρητικό μέρος el
heal.classification Technology
heal.classification winemaking
heal.classification Τεχνολογία
heal.classification Οίνοι και οινοποιία
heal.classificationURI http://zbw.eu/stw/descriptor/10470-6
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/6140
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία
heal.classificationURI **N/A**-Οίνοι και οινοποιία
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85144017
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. ΣΤΕΤΡΟΔ. Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών el
heal.academicPublisher Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false
heal.learningResourceType lectureNotes el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες