| dc.contributor.author | Λάφκα, Θεοδώρα-Ιωάννα | el |
| dc.contributor.author | Λάζου, Ανδριάνα | el |
| dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος Σ. | el |
| dc.date.accessioned | 2015-03-14T18:17:50Z | |
| dc.date.available | 2015-03-14T18:17:50Z | |
| dc.date.issued | 2015-03-14 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/8007 | |
| dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | Dough | |
| dc.subject | Ζύμη | |
| dc.title | Effect of hydrocolloids on rheological properties of batter type dough | en |
| heal.type | learningMaterial | |
| heal.generalDescription | Παρουσιάστηκε στο 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries. ICBF. 18-21 Ιουνίου 2006. Πάτρα-Ελλάδα | el |
| heal.classification | Technology | |
| heal.classification | Food technology | |
| heal.classification | Τεχνολογία | |
| heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
| heal.classificationURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/10470-6 | |
| heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
| heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία | |
| heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
| heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85039194 | |
| heal.language | en | |
| heal.access | free | |
| heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Σ.Τ.Ε.Τ.Ρ.Ο.Δ. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
| heal.publicationDate | 2006-06 | |
| heal.academicPublisher | Σ.Τ.Ε.Τ.Ρ.Ο Δ. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
| heal.academicPublisherID | teiath | |
| heal.fullTextAvailability | false | |
| heal.learningResourceType | lectureNotes | el |
| Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
|---|---|---|---|
|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
|||
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: