dc.contributor.author | Λάφκα, Θεοδώρα-Ιωάννα | el |
dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος Σ. | el |
dc.contributor.author | Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-03-17T09:25:38Z | |
dc.date.available | 2015-03-17T09:25:38Z | |
dc.date.issued | 2015-03-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/8077 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Hydrocolloids | |
dc.subject | rheological properties | |
dc.subject | Υδροκολλοειδή | |
dc.subject | Λίπος | |
dc.subject | Ρεολογικές ιδιότητες | |
dc.title | Influence of fat and hydrocolloids on batter-type dough rheological behavior | en |
heal.type | learningMaterial | |
heal.classification | Technology | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τεχνολογία | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/10470-6 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99011504 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/41768 | |
heal.language | en | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2007-03 | |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.learningResourceType | lectureNotes | el |
heal.courseDetails | Παρουσιάστηκε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων “Προστασία Καταναλωτή μέσω της Βελτίωσης Διεργασιών Τροφίμων & της Καινοτομίας στον Πραγματικό Κόσμο”, 9-11 Μαρτίου 2007, Θεσσαλονίκη-Ελλάδα | el |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: