Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάφκα, Θεοδώρα-Ιωάννα el
dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος Σ. el
dc.contributor.author Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ. el
dc.date.accessioned 2015-03-17T09:25:38Z
dc.date.available 2015-03-17T09:25:38Z
dc.date.issued 2015-03-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/8077
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Hydrocolloids
dc.subject rheological properties
dc.subject Υδροκολλοειδή
dc.subject Λίπος
dc.subject Ρεολογικές ιδιότητες
dc.title Influence of fat and hydrocolloids on batter-type dough rheological behavior en
heal.type learningMaterial
heal.classification Technology
heal.classification Food technology
heal.classification Τεχνολογία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://zbw.eu/stw/descriptor/10470-6
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh99011504
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/41768
heal.language en
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2007-03
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false
heal.learningResourceType lectureNotes el
heal.courseDetails Παρουσιάστηκε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων “Προστασία Καταναλωτή μέσω της Βελτίωσης Διεργασιών Τροφίμων & της Καινοτομίας στον Πραγματικό Κόσμο”, 9-11 Μαρτίου 2007, Θεσσαλονίκη-Ελλάδα el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες