Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λαμπίρη, Μαρία el
dc.contributor.author Μαυρίδου, Αθηνά el
dc.contributor.author Παπαδάκης, Ιωάννης Α. el
dc.date.accessioned 2015-04-30T21:34:50Z
dc.date.issued 2015-05-01
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/9346
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7738978 en
dc.subject Ανάλυση κινδύνων και κρίσιμα σημεία ελέγχου
dc.subject πτήση
dc.subject βακτηριολογική ποιότητα των γευμάτων
dc.subject Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
dc.subject Flight
dc.subject bacteriological quality of meals
dc.title The application of hazard analysis critical control point (HACCP) in a flight catering establishment improved the bacteriological quality of meals en
heal.type journalArticle
heal.classification Public health
heal.classification Microbiology
heal.classification Δημόσια υγεία
heal.classification Μικροβιολογία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/28292
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00005932
heal.classificationURI **N/A**-Δημόσια υγεία
heal.classificationURI **N/A**-Μικροβιολογία
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2001009897
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006812
heal.identifier.secondary ISSN: 0264-0325
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων el
heal.publicationDate 1995-02
heal.bibliographicCitation Lambiri, M., Mavridou, A. and Papadakis, J.A. (1995) The application of Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) in a flight catering establishment improved the bacteriological quality of meals. Journal of the Royal Society of Health. [Online] 115 (1), pp.26-30. Available from: http://www.ncbi.nlm.nih.gov [Accessed 30/04/2015] en
heal.abstract Following an outbreak of salmonellosis affecting 415 passengers on flights in 1991, the associated flight catering establishment located on a Greek island was surveyed for two years. During the first year of the survey, the bacteriological quality of food was not satisfactory. In an attempt to maximize food safety for crew and passengers the HACCP approach was implemented in 1993. Since its application, greatly supported by the management and staff, the bacteriological quality of aircraft meals was considerably improved. en
heal.journalName Journal of the Royal Society of Health en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες