dc.contributor.author | Μαυρίδου, Αθηνά | el |
dc.date.accessioned | 2015-05-02T17:10:43Z | |
dc.date.issued | 2015-05-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/9488 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Μέθοδος αναφοράς | |
dc.subject | Σταφυλόκοκκος | |
dc.subject | θαλάσσια ύδατα | |
dc.subject | απόβλητα | |
dc.subject | Reference method | |
dc.subject | Staphylococcus | |
dc.subject | Sea water | |
dc.subject | sewage | |
dc.title | Reference method for determination of total staphylococci in seawater and sewage | en |
heal.type | bookChapter | |
heal.classification | Δημόσια υγεία | |
heal.classification | Μικροβιολογία | |
heal.classification | Public health | |
heal.classification | Microbiology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Δημόσια υγεία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Μικροβιολογία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/28292 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00005932 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/13929 | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unescothes/C03574 | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας, Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών, Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης | el |
heal.publicationDate | 1994 | |
heal.bibliographicCitation | Mavridou, A. (1994) Reference method for determination of total staphylococci in seawater and sewage. In Guidelines for health-related monitoring of coastal recreational and shellfish areas: Part III, Selected bacterial pathogens. p.III-3/1-17. WHO/UNEP, LED/POL Phase II. Copenhagen, Denmark. | en |
heal.numberOfPages | 17 | |
heal.publisher | WHO regional office for Europe | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.bookEdition | 3 | el |
heal.bookSeries | Guidelines for health-related monitoring of coastal recreational and shellfish areas: Part III, Selected bacterial pathogens | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: