Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σωτηρόπουλος, Ιωάννης el
dc.contributor.author Φράγκος, Κωνσταντίνος Κ. el
dc.contributor.author Φράγκος, Χρήστος Κ. (1949-) el
dc.contributor.author Φίλιος, Σπύρος Π. el
dc.date.accessioned 2015-05-07T16:56:48Z
dc.date.available 2015-05-07T16:56:48Z
dc.date.issued 2015-05-07
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/9847
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.ccsenet.org/journal/index.php/jmr/article/download/3878/4738 el
dc.subject Greece
dc.subject Ελλάδα
dc.subject Alimentary consumption patterns
dc.subject Πεπτικά πρότυπα κατανάλωσης
dc.subject Natural / technical / biological characteristics
dc.subject Φυσικά / τεχνικά / βιολογικά χαρακτηριστικά
dc.title On a broader description of alimentary consumption patterns en
heal.type journalArticle
heal.secondaryTitle the case of Greece (1957-2005) en
heal.classification Social sciences
heal.classification Statistics
heal.classification Κοινωνικές επιστήμες
heal.classification Στατιστική
heal.classificationURI http://zbw.eu/stw/descriptor/16563-4
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C03839
heal.classificationURI **N/A**-Κοινωνικές επιστήμες
heal.classificationURI **N/A**-Στατιστική
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/17184-0
heal.identifier.secondary ISSN: 1916-9795
heal.identifier.secondary E-ISSN: 1916-9809
heal.language en
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων el
heal.publicationDate 2010-05
heal.bibliographicCitation Sotiropoulos, I., Frangos, K. C., Frangos, C. C. & Filios, V. P. (2010) On a broader description of alimentary consumption patterns: the case of Greece (1957-2005). " Journal of Mathematics Research". 2 (2), May 2010. pp. 65-72. Available from: http://www.ccsenet.org/journal/index.php/jmr/article/download/3878/4738 [Accessed 7/05/2015] en
heal.abstract Understanding the formation and evolution of alimentary consumption patterns requires a broad and multidimensional approach. Foods originate either from plants and animals, representing the living processes, or agriculture and industry, representing the non-living processes, and in these forms they play their biological role. Additionally, the consumption of foods has multiple consequences (social, economic, health, etc.) on an individual level as well as on a wider collective level. In this essay we attempt to describe alimentary consumption patterns in Greece (1957-2005) from three different dimensions: a natural dimension (animal or plant origin), a technical one (agricultural or industrial origin) and finally, a biological one (nutritional properties). The description, which we will use as the foundation to create an interpretative theory, is done through charts and tables, based on numerical indicators that are deduced from simple illustrative functions. Tables used in the present paper are either simple or double-entry and we present spreading diagrams as well. en
heal.journalName Journal of Mathematics Research en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 3878-18688-1-PB.pdf
    Μέγεθος: 164.6Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες