Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Πλοήγηση ανά Συντελεστή
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση ανά Συντελεστή "Λάζος, Ευάγγελος Σ."
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Osmotic dehydration of fruits
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φαραντούρης, Νικόλαος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Rheology of batter type doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Rheology of some specific purpose doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζησταύρου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Sorption phenomena in some sugar and protein traditional Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φωτοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε επεξεργασμένα φυτικά υποστρώματα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μανέα-Κάργα, Ηλέκτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε επεξεργασμένα φυτικά υποστρώματα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μανέα-Κάργα, Ηλέκτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαλάτη, Φλώρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαλάτη, Φλώρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία