Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σόφρα, Δήμητρα el
dc.contributor.author Στυλιανού, Στέλλα el
dc.date.accessioned 2014-06-07T15:40:49Z
dc.date.available 2014-06-07T15:40:49Z
dc.date.issued 2014-06-07
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/1031
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.ft.teiath.gr/2tmhmagr.html en
dc.title Σύνθεση και χαρακτηριστικά γίδινου γάλακτος σε σύγκριση με πρόβειο και αγελαδινό el
heal.type bachelorThesis
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2008
heal.advisorName Κεχαγιάς , Χρήστος el
heal.committeeMemberName Κεχαγιάς, Χρήστος el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 51
heal.fullTextAvailability true
heal.dateCreated 2008


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Goatish milk.doc
    Μέγεθος: 1.278Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες