Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εργασίες Φοιτητών
/
Πλοήγηση Εργασίες Φοιτητών ανά Τίτλο
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Εργασίες Φοιτητών ανά Τίτλο
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Classification of Greek meat products on the basis of pH and water activity (aw)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αντωνίου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Moisture diffusivity estimation in carrots
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσίτσου, Αφροδίτη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Osmotic dehydration of fruits
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φαραντούρης, Νικόλαος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Phoshorous, sodium, potassium in cereals and their products been produced and consumed in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζηπαύλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Quality changes of fresh and frozen mussels during storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λέγκας, Μάρκος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1995-09
Rheology of batter type doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Rheology of some specific purpose doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζησταύρου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Sorption phenomena in some sugar and protein traditional Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φωτοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Spoilage of certain under-utilized fish species during storage in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βαρβιτσιώτη, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Spoilage of farmed European sea bass (Dicentrarchus labrax) during iced storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ιωσηφίδης, Χρήστος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996
Ανάγκες σε εξοπλισμό μικρού οικογενιακού τυροκομείου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λύκος, Αλέξανδρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Ανάγκες σε εξοπλισμό μικρού οικογενιακού τυροκομείου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λύκος, Αλέξανδρος
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε αυγά στρουθοκαμήλου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φίλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε αυγά στρουθοκαμήλου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φίλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε εδομυϊκό και ενδοκοιλιακό λίπος κατόπουλων ευνουχισμένων και μη
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-04
Ανάλυση λιπιδίων και λιπαρών οξέων σε εδομυϊκό και ενδοκοιλιακό λίπος κατόπουλων ευνουχισμένων και μη
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-04
Ανάλυση λιπιδίων, λιπαρών οξέων και καροτενοειδών, σε κρόκο αυγού ορτυκιών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Γόγολου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανάλυση λιπιδίων, λιπαρών οξέων και καροτενοειδών, σε κρόκο αυγού ορτυκιών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Γόγολου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου σε ψάρια του εμπορίου με real time PCR
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Δημητρίου, Πολυτίμη
;
Μενγκέζι, Γκένα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ανίχνευση αλλεργιογόνου γονιδίου του φουντουκιού σε διάφορα τρόφιμα του εμπορίου με μοριακές τεχνικές
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ματρακά, Αργυρώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-20 από 170
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία