Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σταματόπουλος, Βασίλειος el
dc.date.accessioned 2015-05-16T14:06:15Z
dc.date.available 2015-05-16T14:06:15Z
dc.date.issued 2015-05-16
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/10532
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Food lipid oxidation
dc.subject Food processing
dc.subject Λιπιδική οξείδωση τροφίμων
dc.subject Επεξεργασία τροφίμων
dc.title Η λιπιδική οξείδωση στα τρόφιμα el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.bibliographicCitation Σταματόπουλος, Β. (χ.χ.). Η λιπιδική οξείδωση στα τρόφιμα . Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName [χ.ό.] el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 79
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: stamatopoulos.doc
    Μέγεθος: 2.554Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες