dc.contributor.author | Σταματόπουλος, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2015-05-16T14:06:15Z | |
dc.date.available | 2015-05-16T14:06:15Z | |
dc.date.issued | 2015-05-16 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/10532 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Food lipid oxidation | |
dc.subject | Food processing | |
dc.subject | Λιπιδική οξείδωση τροφίμων | |
dc.subject | Επεξεργασία τροφίμων | |
dc.title | Η λιπιδική οξείδωση στα τρόφιμα | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.bibliographicCitation | Σταματόπουλος, Β. (χ.χ.). Η λιπιδική οξείδωση στα τρόφιμα . Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | [χ.ό.] | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 79 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: