Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κροκίδα, Μαγδαλινή Κ. el
dc.contributor.author Ζόγκζας, Νικόλαος Π. el
dc.contributor.author Μαρούλης, Ζαχαρίας Β. el
dc.date.accessioned 2015-05-27T06:55:04Z
dc.date.available 2015-05-27T06:55:04Z
dc.date.issued 2015-05-27
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11219
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/JFP-100108643 el
dc.subject Food processing
dc.subject Dimensionless numbers
dc.subject Mass transfer coefficient
dc.subject Μαζική μεταφορά συντελεστή
dc.subject Επεξεργασία τροφίμων
dc.subject Αδιάστατοι αριθμοί
dc.title Mass transfer coefficient in food processing en
heal.type journalArticle
heal.secondaryTitle compilation of literature data en
heal.classification Chemical technology
heal.classification Food technology
heal.classification Χημική τεχνολογία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C00565
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Χημική τεχνολογία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/2132
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85038038
heal.identifier.secondary DOI:10.1081/JFP-100108643
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2001-11
heal.bibliographicCitation Krokida, M. K., Zogzas, N. P. and Maroulis, Z. B. (2001). Mass transfer coefficient in food processing: compilation of literature data. "International Journal of Food Properties", 4(3), November 2001. pp 373-382. Available from: http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1081/JFP-100108643. [Accessed 17/08/2006] en
heal.abstract Mass transfer coefficient data in food processing were retrieved from literature and classified per process and material. Most of the data were available in the form of empirical equations using dimensionless numbers. All available empirical equations were transformed in the form of mass transfer factor versus Reynolds number (jM=aRen). Average equations for each process are also proposed. en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες