Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος Σ. el
dc.contributor.author Τσακνής, Ιωάννης el
dc.contributor.author Bante, Maria en
dc.date.accessioned 2015-05-27T16:54:20Z
dc.date.available 2015-05-27T16:54:20Z
dc.date.issued 2015-05-27
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11253
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://grasasyaceites.revistas.csic.es en
dc.source http://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/930/940 en
dc.subject Continuous heating
dc.subject Συνεχής θέρμανση
dc.subject Διακοπτόμενη θέρμανση
dc.subject Intermittent heating
dc.subject Pumpkin seed oil
dc.subject Σπορέλαιο κολοκύθας
dc.title Changes in pumpkin seed oil during heating en
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language en
heal.access free
heal.publicationDate 1995
heal.bibliographicCitation Lazos, E., Tsaknis, J. and Bante, M. (1995) Changes in pumpkin seed oil during heating. "Grasas y Aceites", 46 (4-5), p.233-239 en
heal.publisher Consejo Superior de Investigaciones es
heal.journalName Grasas y Aceites es
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες