Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος Σ. el
dc.date.accessioned 2015-05-27T20:25:34Z
dc.date.issued 2015-05-27
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11291
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.researchgate.net en
dc.source http://www.researchgate.net/publication/230813623_Some_chemical_and_physical_characteristics_of_pumpkin_seed_oil en
dc.subject Σπορέλαιο κολοκύθας
dc.subject Χημικά χαρακτηριστικά
dc.subject Proteins
dc.subject Πρωτεΐνες
dc.title Some chemical and physical characteristics of pumpkin seed oil en
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.publicationDate 1986
heal.bibliographicCitation Lazos, E. (1986) Some chemical and physical characteristics of pumpkin seed oil. "Chimika Chronika, New Series", 15, p.91-96 en
heal.journalName Chimika Chronika, New Series en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 02bfe511be104eebf9000000.pdf
    Μέγεθος: 1.885Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες