Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μπατρινού, Ανθιμία el
dc.contributor.author Κοράκη, Δώρα el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Καραγκούνη, Αμαλία el
dc.contributor.author Σφλώμος, Κωνσταντίνος el
dc.date.accessioned 2015-05-28T17:54:06Z
dc.date.available 2015-05-28T17:54:06Z
dc.date.issued 2015-05-28
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11397
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.tandfonline.com en
dc.source http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/08905430802458438 en
dc.subject Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
dc.subject Ιονίζουσα ακτινοβολία
dc.subject Electron beam irradiation
dc.subject Ακτινοβολία δεσμών ηλεκτρονίων
dc.title Effect of ionising radiation on the quantification of genetically modified foods en
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.contributorName Πλέτσα, Βασιλική el
heal.identifier.secondary DOI: 10.1080/08905430802458438
heal.language en
heal.access campus
heal.publicationDate 2008-11-06
heal.bibliographicCitation Βatrinou, A., Koraki, D., Sinanoglou, V., Karagouni, A., Sflomos, K. et al. (2008) Effect of ionising radiation on the quantification of genetically modified foods. "Food Biotechnology", 22 (4), p.338-351 en
heal.abstract The rapid spread of Genetically Modified (GM) crops globally and the mandatory labeling of GM food and feed imposed by many countries has led to the development of relevant detection techniques. Polymerase Chain Reaction (PCR) – based methods are presently the most effective and reliable for GM detection even in processed food products. This study evaluated the effect of electron beam irradiation, used for food pasteurization, on the detection and quantification of dry GM soyabean and maize products; qualitative and quantitative (real-time TaqManTM probe) PCR analysis showed that electron beam irradiation treatment, even at a high dose (10 kGy), did not affect the traceability of transgenes. en
heal.journalName Food Biotechnology en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες