Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Παπασπυρίδη, Λ. el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Στρατή, Ειρήνη el
dc.contributor.author Κατωπόδης, Παναγιώτης el
dc.contributor.author Χριστακόπουλος, Π. el
dc.date.accessioned 2015-05-29T18:44:54Z
dc.date.issued 2015-05-29
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11892
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.akademiai.com en
dc.subject Λιπαρά οξέα
dc.subject Fatty acids
dc.subject Βιοαντιδραστήρας
dc.subject Μυκήλιο
dc.title Fatty acid profiles of Pleurotus ostreatus and Ganoderma australe grown naturally and in a batch bioreactor en
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.identifier.secondary DOI: 10.1556/AAlim.2012.0006
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.publicationDate 2013-01-19
heal.bibliographicCitation Papaspyridi, L., Sinanoglou, V., Strati, I., Katapodis, P. and Christakopoulos, P. (2013) Fatty acid profiles of Pleurotus ostreatus and Ganoderma australe grown naturally and in a batch bioreactor. "Acta Alimentaria", 42 (3), p.328-337 en
heal.abstract Non-polar lipid content and fatty acid (FA) composition of the commercial edible strain of Pleurotus ostreatus and the medicinal wild strain of Ganoderma australe were determined. A comparison of the FA profile was conducted between mycelium grown under optimum bioreactor conditions and naturally occurring fruit bodies in both species. Both strains contained unsaturated FA (UFA), amounting to 55–77% of total FA content, whereas the proportion of essential FA was contributive, permitting their consideration as potential food ingredients. Bioreactor process resulted in a significant total FA content increase accompanied with a considerable effect on ratios of nutritional interest (MUFA/SFA, PUFA/SFA, oleic/linoleic). en
heal.publisher Akademiai Kiado en
heal.journalName Acta Alimentaria en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες