Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Υφαντή, Χ. el
dc.date.accessioned 2015-05-29T20:39:14Z
dc.date.available 2015-05-29T20:39:14Z
dc.date.issued 2015-05-29
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11930
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.sciencedirect.com en
dc.source http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0009308404000489%23 en
dc.subject Οστρακόδερμα
dc.subject Φωσφολιπίδια
dc.subject Μεσόγειος Θάλασσα
dc.subject Shellfish
dc.title Composition of phospholipid classes in muscles of Mediterranean edible crustaceans en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.identifier.secondary DOI: 10.1016/j.chemphyslip.2004.04.001
heal.language en
heal.access campus
heal.publicationDate 2004-05-25
heal.bibliographicCitation Miniadis-Meimaroglou, S., Sinanoglou, V. and Yphanti, H. (2004) Composition of phospholipid classes in muscles of Mediterranean edible crustaceans. In 45th International Conference on the Bioscience of Lipids. 25th to 29th May 2004. Ioannina: Elsevier en
heal.publisher Elsevier en
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 45th International Conference on the Bioscience of Lipids en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες