dc.contributor.author | Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Τσαπέ, Κατερίνα | el |
dc.date.accessioned | 2015-05-29T20:59:17Z | |
dc.date.issued | 2015-05-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/11939 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Shellfish | |
dc.subject | Crustaceans | |
dc.subject | Mediterranean Sea | |
dc.subject | Fatty acids | |
dc.subject | Sterols | |
dc.subject | Triglycerides | |
dc.title | Μελέτη της περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, στερόλες και τριγλυκερίδια βρώσιμων μαλακίων και μαλακοστράκων της Μεσογείου | el |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | el | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2005 | |
heal.bibliographicCitation | Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου, Σ., Σινάνογλου, Β. και Τσαπέ, Α. (2005) Μελέτη της περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, στερόλες και τριγλυκερίδια βρώσιμων μαλακίων και μαλακοστράκων της Μεσογείου. Στο 4th International Congress on Food Technology, Book of abstracts. 2005. Αθήνα, σ.217-225 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 4th International Congress on Food Technology | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: