dc.contributor.author | Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Τσιώρος, Πέτρος | el |
dc.contributor.author | Μπρατάκος, Μιχαήλ | el |
dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2015-05-29T21:25:39Z | |
dc.date.issued | 2015-05-30 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/11953 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Ελαιοτριβείο | |
dc.subject | Φαινόλες | |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | |
dc.title | On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from olive oil mill wastes | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2005 | |
heal.bibliographicCitation | Λάφκα, Θ.Ι., Σινάνογλου, Β., Τσιώρος, Π., Μπρατάκος, Μ. και Λάζος. Ε. (2005) On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from olive oil mill wastes. Στο 4th International Congress on Food Technology, Book of Abstracts. 2005. Αθήνα, σ.295-303 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 4th International Congress on Food Technology | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: