Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Τσιώρος, Πέτρος el
dc.contributor.author Μπρατάκος, Μιχαήλ el
dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος el
dc.date.accessioned 2015-05-29T21:25:39Z
dc.date.issued 2015-05-30
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/11953
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Ελαιοτριβείο
dc.subject Φαινόλες
dc.subject Αντιοξειδωτικά
dc.title On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from olive oil mill wastes en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.publicationDate 2005
heal.bibliographicCitation Λάφκα, Θ.Ι., Σινάνογλου, Β., Τσιώρος, Π., Μπρατάκος, Μ. και Λάζος. Ε. (2005) On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from olive oil mill wastes. Στο 4th International Congress on Food Technology, Book of Abstracts. 2005. Αθήνα, σ.295-303 el
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 4th International Congress on Food Technology en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες