Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Πλοήγηση Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ανά Τίτλο
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ανά Τίτλο
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
AFLP reveals structural details of genetic diversity within cultivated olive germplasm from the Eastern Mediterranean
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Owen, Carolyn A.
;
Bita, Elena Craita
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Hajjar, Shady E.
;
Σελιανάκης, Βαρδής
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005-05
Aluminium in food and daily dietary intake estimate in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
;
Λάζος, Ευάγγελος
Aluminium in food and daily dietary intake estimate in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
;
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-03-01
Analysis of minor components in olive oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Murkovic, Michael
;
Lechner, Sonja
;
Pietzka, Ariane
;
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Κατσογιάννος, Ευάγγελος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-10
Antemortem and postmortem biochemistry, drip loss and lipid oxidation of European sea bass muscle tissue
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ναθαναηλίδης, Κοσμάς
;
Πανόπουλος, Σωκράτης
;
Κακαλή, Φωτεινή
;
Καρίπογλου, Κωνσταντίνος
;
Λένας, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπανδρέου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Petrovic, J.
;
Glamoclija, J.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Antioxidant capacity of selected plant extracts and their essential oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Λυτούδη, Κωνσταντίνα
;
Μαυρομελανίδου, Όλγα Κωνσταντίνα
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-01-04
Application of electromagnetic energy for inhibition of food allergy
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Σεϊραγάκης, Γιώργος
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-03-09
Applications of Fourier transform-infrared spectroscopy to edible oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχος, Ν.
;
Σκοπελίτης, Ιωάννης
;
Ψαρουδάκη, Μ.
;
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-07-28
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Assessment of γ-irradiation effects on proximate composition, lipid content and fatty acid composition of white sesame seeds (Sesame indicum L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σιγάλα, Κυριακή
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Assessment of γ-irradiation effects on proximate composition, lipid content and fatty acid composition of white sesame seeds (Sesame indicum L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σιγάλα, Κυριακή
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-06
Benzene hydrogenation over Ni/Al2O3 catalysts prepared by conventional and sol-gel techniques
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σάββα, Πέτρος Γ.
;
Γκουντάνη, Κατερίνα
;
Βάκρος, Ιωάννης
;
Μπουρίκας, Κυριάκος
;
Φούντζουλα, Χριστίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-03-01
Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Αγγελιδάκη, Ειρήνη
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
;
Γεωργακάκης, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καψοπούλου, Αικατερίνη
;
Μουρτζίνη, Αναστασία
;
Ανθούλας, Μ.
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-05
Breeding, molecular markers and molecular biology of the olive tree
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Γιαννούλια, Κατερίνα Χ.
;
Γαζής, Φώτης
;
Νικολουδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-10
Capacity of skeletal muscle for the formation of nitrosylhaemoproteins during the curing of meat
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Houston, Thomas W.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1987
Caponization effects on intramuscular and adipose fat of medium growing broilers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
;
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Μάντης, Φώτης
;
Συμεών, Γιώργος
Caponization effects on intramuscular and adipose fat of medium growing broilers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
;
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Μάντης, Φώτης
;
Συμεών, Γιώργος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-10-04
Carotenoids from foods of plant, animal and marine origin
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Στρατή, Ειρήνη
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κόρα, Λιντίτα
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Ωραιοπούλου, Βασιλική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-12-19
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-20 από 458
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία