Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Πλοήγηση Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών ανά Τίτλο
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών ανά Τίτλο
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
AFLP reveals structural details of genetic diversity within cultivated olive germplasm from the Eastern Mediterranean
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Owen, Carolyn A.
;
Bita, Elena Craita
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Hajjar, Shady E.
;
Σελιανάκης, Βαρδής
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005-05
Applications of Fourier transform-infrared spectroscopy to edible oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχος, Ν.
;
Σκοπελίτης, Ιωάννης
;
Ψαρουδάκη, Μ.
;
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-07-28
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Αγγελιδάκη, Ειρήνη
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
;
Γεωργακάκης, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καψοπούλου, Αικατερίνη
;
Μουρτζίνη, Αναστασία
;
Ανθούλας, Μ.
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-05
Breeding, molecular markers and molecular biology of the olive tree
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Γιαννούλια, Κατερίνα Χ.
;
Γαζής, Φώτης
;
Νικολουδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-10
A defence-related Olea europaea β-glucosidase hydrolyses and activates oleuropein into a potent protein cross-linking agent
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουδούνας, Κωνσταντίνος
;
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Μιχαηλίδης, Χρήστος
;
Δημολιού, Αικατερίνη Δ.
;
Ρήγας, Σταμάτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-04-01
Determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and its structural analogue by liquid chromatography and ion spray tandem mass spectrometry
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Elfakir, Claire
;
Dreux, Michel
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-09-15
Dry red wine making using yeast immobilized on cork pieces
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κανδύλης, Παναγιώτης
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-11
Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Τσακνής, Ιωάννης Π.
Full characterisation of Crambe abyssinica Hochst
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαλάς, Σταύρος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-12
Genome-wide analysis of the heat shock protein 90 gene family in grapevine (Vitis vinifera L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
;
Κόρκας, Ηλίας
;
Εγγλέζος, Βασίλειος
;
Νησιώτου, Ασπασία Α.
;
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-02
Grape brandy production, composition and sensory evaluation
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-02
Immobilization of yeast on dried raisin berries for use in dry white wine-making
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Μπεκατόρου, Αργυρώ
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Marchant, Roger M.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Improvement of oleuropein extractability by optimising steam blanching process as pre-treatment of olive leaf extraction via response surface methodology
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κοντελές, Σπυρίδων Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-07-15
Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αγγελούσης, Γεώργιος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-06-15
Inhibition of apple 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid oxidase, by cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid and trans-2-phenylcyclopropane-1-carboxylic acid
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Inhibition of wound ethylene in Lycopersicum esculentum fruit discs by 1-amino cyclopropane-1-carboxylic acid oxidase inhibitors
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-01
Microalgae for high-value compounds and biofuels production
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-12
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-20 από 45
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία