Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Συγγραφέας/Δημιουργός: Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Εργαστηριακές ασκήσεις γενικής & ανόργανης χημείας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σεχάντε, Αντνάν
;
Παπακωνσταντίνου, Σπύρος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-06
Short communication
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσάκαλη, Ευσταθία
;
Πετρωτός, Κωνσταντίνος Β.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
;
D'Alessandro, Angela Gabriella
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-08
Recovery of natural antioxidants from olive mill wastewater using Genapol-X080
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Παπακωνσταντίνου, Σπύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-02
Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Τσακνής, Ιωάννης Π.
Improvement of oleuropein extractability by optimising steam blanching process as pre-treatment of olive leaf extraction via response surface methodology
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κοντελές, Σπυρίδων Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-07-15
Quality parameters of olive oil from stoned and nonstoned Koroneiki and Megaritiki greek olive varieties at different maturity levels
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Μπρατάκος, Σωτήριος Μ.
;
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2015-01
Removal of polyphenols from wine sludge using cloud point extraction
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-04
Applications of Fourier transform-infrared spectroscopy to edible oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχος, Ν.
;
Σκοπελίτης, Ιωάννης
;
Ψαρουδάκη, Μ.
;
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-07-28
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Chemistry
Χημεία
Instrumental analysis
Ενόργανη ανάλυση
Biochemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (7)
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
Γκορτζή, Όλγα Γ.
Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
Λαλάς, Σταύρος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Analytica Chimica Acta
Food Chemistry
Grasas y Aceites
Journal of Separation Science
Journal of the Air and Waste Management Association
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2015
2014
2013
2012
2010
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία