Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2006
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Μάµαλος, Ανδρέας
;
Μακρής, Δημήτριος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006
Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-03
Applications of Fourier transform-infrared spectroscopy to edible oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχος, Ν.
;
Σκοπελίτης, Ιωάννης
;
Ψαρουδάκη, Μ.
;
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-07-28
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Biochemistry
Food technology
Βιοχημεία
Τεχνολογία τροφίμων
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (3)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Βλάχος, Ν.
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
Κωνσταντινίδου, Βαλεντίνη
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Analytica Chimica Acta
Food Chemistry
Journal of the Science of Food and Agriculture
Ημερομηνία
2006
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία