Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Θέμα: Βιοχημεία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 14
1
2
Επόμενη Σελίδα
Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Μάµαλος, Ανδρέας
;
Μακρής, Δημήτριος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006
Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αγγελούσης, Γεώργιος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-06-15
Full characterisation of Crambe abyssinica Hochst
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαλάς, Σταύρος
;
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Αθανασιάδης, Βασίλειος
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-12
Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Κουρκουτάς, Ιωάννης
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουτίνας, Αθανάσιος Α.
;
Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-03
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014-09-15
Artificial aging of wines using oak chips
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αραπίτσας, Παναγιώτης
;
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης
;
Στεφάνου, Ε.
;
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-08
Inhibition of apple 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid oxidase, by cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid and trans-2-phenylcyclopropane-1-carboxylic acid
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-10
Recovery of natural antioxidants from olive mill wastewater using Genapol-X080
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γκορτζή, Όλγα Γ.
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
;
Παπακωνσταντίνου, Σπύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-02
The simultaneous determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid in Lycopersicum esculentum by high-performance liquid chromatography - Electrospray tandem mass spectrometry
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
;
Κουκάκη, Γεωργία
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Elfakir, Claire
;
Dreux, Michel
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003-12
Inhibition of wound ethylene in Lycopersicum esculentum fruit discs by 1-amino cyclopropane-1-carboxylic acid oxidase inhibitors
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
;
Κουσίση, Ελισάβετ
;
Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2000-01
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 14
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Biochemistry
Βιοχημεία
Food technology
Pharmacology
Τεχνολογία τροφίμων
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (14)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Κουσίση, Ελισάβετ
Λαλάς, Σταύρος
Μακρής, Δημήτριος Π.
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Food Research International
Journal of the American Oil Chemists' Society
Journal of Chromatography A
Journal of Food Composition and Analysis
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010 - 2014
2000 - 2009
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία