Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 2000 - 2009
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 88
1
2
3
4
. . .
9
Επόμενη Σελίδα
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
;
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003
Sensory, chemical and microbiological assessment of farm-raised European sea bass (Dicentrarchus labrax) stored in melting ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-03
Platelet-activating factor acetylhydrolase and transacetylase activities in human aorta and mammary artery
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσουκάτος, Δημόκριτος Χ.
;
Brochériou, Isabelle
;
Μούσσης, Βασίλειος
;
Πανοπούλου, Χριστίνα Π.
;
Χριστοφίδου, Έλενα Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-10
Κινιτική θερμικής διάσπασης φυσικών αντιοξειδωτικών φαινολικών ενώσεων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χάλλου, Φλωρίτσα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Συνύπαρξη μεταξύ γενετικά τροποποιημένων βιολογικών και συμβατικών τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαγιάννης, Θεμιστοκλής
;
Χατζηαποστόλου, Ελευθέριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-06-19
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Μεταβολή βάρους φέτας και pH άλμης μετά από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας συντήρησης
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πιστεύου, Χρυσούλα
;
Πιστεύου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Σύνθεση και χαρακτηριστικά γίδινου γάλακτος σε σύγκριση με πρόβειο και αγελαδινό
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σόφρα, Δήμητρα
;
Στυλιανού, Στέλλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Βλάχου, Μυρτώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Ημερομηνία Δημιουργίας:
2008
Προστασία καταναλωτή μέσω της βελτίωσης διεργασιών τροφίμων & της καινοτομίας στον πραγματικό κόσμο
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007
Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-11
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 88
1
2
3
4
. . .
9
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Chemistry
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (32)
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (27)
bachelorThesis (Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία) (19)
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (6)
dataset (Σύνολο δεδομένων) (3)
... Προβολή Περισσότερων
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σινάνογλου, Βασιλεία
Μπατρινού, Ανθιμία
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Κοντελές, Σπύρος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Chemistry and Physics of Lipids
Food Microbiology
International Journal of Food Properties
Journal of Aquatic Food Product Technology
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2009
2008
2007
2006
2005
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία