Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Login
Home
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Only items with full text available
All items
Selected filters:
Selected filters
Date: 2000 - 2009
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author/Creator
Subject
Keyword
Type
Date
Date issued
Contributor
Journal Name
Abstract
Language
Sort options
Results/page
Sort items by
in order
5
10
20
40
60
80
100
Relevance
Title
Issue Date
Type
Ascending
Descending
Search Results for Community: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Now showing items 1-10 of 88
1
2
3
4
. . .
9
Next Page
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Author/Creator:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
;
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
Publication Date:
2003
Sensory, chemical and microbiological assessment of farm-raised European sea bass (Dicentrarchus labrax) stored in melting ice
Author/Creator:
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Publication Date:
2002-03
Platelet-activating factor acetylhydrolase and transacetylase activities in human aorta and mammary artery
Author/Creator:
Τσουκάτος, Δημόκριτος Χ.
;
Brochériou, Isabelle
;
Μούσσης, Βασίλειος
;
Πανοπούλου, Χριστίνα Π.
;
Χριστοφίδου, Έλενα Δ.
Publication Date:
2008-10
Κινιτική θερμικής διάσπασης φυσικών αντιοξειδωτικών φαινολικών ενώσεων
Author/Creator:
Χάλλου, Φλωρίτσα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Συνύπαρξη μεταξύ γενετικά τροποποιημένων βιολογικών και συμβατικών τροφίμων
Author/Creator:
Παπαγιάννης, Θεμιστοκλής
;
Χατζηαποστόλου, Ελευθέριος
Publication Date:
2008-06-19
Date Created:
2008
Μεταβολή βάρους φέτας και pH άλμης μετά από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας συντήρησης
Author/Creator:
Πιστεύου, Χρυσούλα
;
Πιστεύου, Κωνσταντίνα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Σύνθεση και χαρακτηριστικά γίδινου γάλακτος σε σύγκριση με πρόβειο και αγελαδινό
Author/Creator:
Σόφρα, Δήμητρα
;
Στυλιανού, Στέλλα
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Οι αλφατοξίνες στα τρόφιμα και ο προσδιορισμός τους σε γεωργικά προϊόντα με HPLC
Author/Creator:
Βλάχου, Μυρτώ
Publication Date:
2008
Date Created:
2008
Προστασία καταναλωτή μέσω της βελτίωσης διεργασιών τροφίμων & της καινοτομίας στον πραγματικό κόσμο
Author/Creator:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Publication Date:
2007
Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων
Author/Creator:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Publication Date:
2009-11
Now showing items 1-10 of 88
1
2
3
4
. . .
9
Next Page
Search Hypatia
Search Hypatia
This Collection
Advanced Search
Search User Profiles
Browse
All of Hypatia
Communities & Collections
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
This Community
Author/Creator
Contributor
Title
Subject
Type
Discover
Subject
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Chemistry
... View More
Type
conferenceItem (Conference presentation) (32)
journalArticle (Journal article) (27)
bachelorThesis (Bachelor thesis) (19)
book (Book) (6)
dataset (Dataset) (3)
... View More
Author/Creator
Σινάνογλου, Βασιλεία
Μπατρινού, Ανθιμία
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Κοντελές, Σπύρος
... View More
Journal Name
Food Chemistry
Chemistry and Physics of Lipids
Food Microbiology
International Journal of Food Properties
Journal of Aquatic Food Product Technology
... View More
Date
2009
2008
2007
2006
2005
Open Data
About Hypatia
Repository Policies
F.A.Q.
Help
Contact Us