Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα "Τεχνολογία τροφίμων"
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Characteristics and composition of tomato seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
;
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998
Characterization of crude and purified pumpkin seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1997
Characterization of crude and purified pumpkin seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Λάζος, Ευάγγελος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1997
Characterization of Moringa oleifera Seed Oil Variety “Periyakulam 1”
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαλάς, Σταύρος
;
Τσακνής, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-02
Chromium content of selected Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ
;
Λάζος, Ευάγγελος
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
Chromium content of selected Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-05-06
A combined methodology to detect γ-irradiated white sesame seeds and evaluate the effects on fat content, physicochemical properties and protein allergenicity
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία Ι.
;
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
;
Στρατή, Ειρήνη Φ.
;
Μινιάδη-Μεϊμαρόγλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Comparative analysis of the fatty acid and sterol profiles of widely consumed Mediterranean crustacean species
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσαπέ, Κατερίνα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-09-01
Comparative study of lipid composition and fatty acid content of different egg yolks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Στρατή, Ειρήνη
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Γόγολου, Έλλη
;
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Φίλη, Ευλαμπία
Comparative study of lipid composition and fatty acid content of different egg yolks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Στρατή, Ειρήνη
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Γόγολου, Έλλη
;
Βιδάκης, Ιωάννης
;
Φίλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-10-18
Comparative study on lipid and fatty acid composition in muscle, head and skin of wild and farmed fish Argyrosomus regius
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Πούλου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Comparative study on lipid, fatty acids and carotenoid composition of pink shrimp (Penaeus longirostris) and red shrimp (A. foliacea) muscle and cephalothorax
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σουλτάνη, Γεωργία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-09-18
Comparative study on lipid, fatty acids and carotenoid composition of pink shrimp (Penaeus longirostris) and red shrimp (A. foliacea) muscle and cephalothorax
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σουλτάνη, Γεωργία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Comparison of antioxidant and antimicrobial/ antibacterial activity of some food industry waste extracts
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Λάζος, Ευάγγελος
Comparison of antioxidant and antimicrobial/ antibacterial activity of some food industry waste extracts
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Λάζος, Ευάγγελος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-03-09
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
;
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003
Comparison of wild and farmed sea bass (Dicentrarchus labrax L) lipid quality
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λένας, Δημήτριος
;
Χατζηαντωνίου, Σουμέλα
;
Ναθαναηλίδης, Κοσμάς
;
Τριανταφύλλου, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Composition and oil characteristics of apricot, peach and cherry kernel
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991
Composition and oil characteristics of apricot, peach and cherry kernel
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991
Composition of phospholipid classes in muscles of Mediterranean edible crustaceans
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Υφαντή, Χ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2004-05-25
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 21-40 από 207
Προηγούμενη Σελίδα
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία