Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα "Τροφή"
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Discrimination of egg yolk from five avian species
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Discrimination of egg yolk from five avian species
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-09-18
Effect of banana consumption on faecal microbiota
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μήτσου, Ε.
;
Κούγια, Ελένη
;
Νομικός, Τ.
;
Γιαννακούλια, Μ.
;
Μουτζούρης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-12
Effect of ionising radiation on the quantification of genetically modified foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Κοράκη, Δώρα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Καραγκούνη, Αμαλία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-11-06
Effects of caponization on lipid and fatty acid composition of intramuscular and abdominal adipose tissue of medium-growth broilers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μάντης, Φώτης
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Συμεών, Γ.
;
Μπιζέλης, Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-22
Effects of caponization on meat quality, lipid composition and selected physiological characteristics of broilers and male layers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Συμεών, Γιώργος
;
Μπιζέλης, Ιωσήφ
;
Μάντης, Φώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Λαλιώτης, Γιώργος
Effects of caponization on meat quality, lipid composition and selected physiological characteristics of broilers and male layers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Συμεών, Γιώργος
;
Μπιζέλης, Ιωσήφ
;
Μάντης, Φώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Λαλιώτης, Γιώργος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-08-23
Effects of debitteration methods on lipid and fatty acid profile of black olives
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αρκούδη, Ε.
;
Δημητριάδου, Ε.
;
Κατσογιάννος, Ε.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Effects of debitteration methods on lipid and fatty acid profile of black olives
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αρκούδη, Ε.
;
Δημητριάδου, Ε.
;
Κατσογιάννος, Ε.
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-06
Effects of frozen storage on sensory characteristics and on lipids and fatty acid composition of gilthead sea bream, Sparus aurata skin-on fillets
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκου, Σπυριδούλα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπακόπουλος, Βασίλης
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-09-18
Effects of frozen storage on sensory characteristics and on lipids and fatty acid composition of gilthead sea bream, Sparus aurata skin-on fillets
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκου, Σπυριδούλα
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπακόπουλος, Βασίλης
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος
Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Κοκκοτού, Κ.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Effects of pan-frying on PUFA, MUFA and individual lipid content in Spicara smaris
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ζερβού, Α.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Παπαδάς, Γ.
;
Θωμαΐδης, Ν.
;
Μεϊμάρογλου, Διδώ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Effects of γ-irradiation on a range of specially selected foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Τιμπής, Δημήτρης
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006-06-18
Effects of γ-irradiation on Listeria monocytogenes population, colour, texture and sensory properties of Feta cheese during cold storage
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κοντελές, Σπύρος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-04
Effects of γ-irradiation on microbiological status, fatty acid composition and color of vacuum packaged cold stored fresh pork meat
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Μάντης, Φώτης
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-03
EPA, DHA, cholesterol and phospholipid content in Pagrus pagrus (cultured and wild), Trachinus draco and Trigla lyra from Mediterranean Sea
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουκάς, Βασίλης
;
Δημιζάς, Χρήστος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-03
Extraction, antioxidant and antibacterial activity of carotenoids from tomato waste
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα
;
Μαστοράκος, Παναγιώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Λάζου, Ανδριάνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-03-09
Extraction, antioxidant and antibacterial activity of carotenoids from tomato waste
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα
;
Μαστοράκος, Παναγιώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Λάζου, Ανδριάνα
Fatty acid composition of the lipids from eight freshwater fish species from Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος
;
Αγγελούσης, Γιώργος
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 41-60 από 179
Προηγούμενη Σελίδα
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία