Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Δημοσιεύσεις ανά Θέμα "Food"
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Aluminium in food and daily dietary intake estimate in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
;
Λάζος, Ευάγγελος
Aluminium in food and daily dietary intake estimate in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Λάζου, Αντριάνα
;
Μπρατάκος, Σωτήριος
;
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-03-01
Antemortem and postmortem biochemistry, drip loss and lipid oxidation of European sea bass muscle tissue
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ναθαναηλίδης, Κοσμάς
;
Πανόπουλος, Σωκράτης
;
Κακαλή, Φωτεινή
;
Καρίπογλου, Κωνσταντίνος
;
Λένας, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπανδρέου, Μ.
;
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Petrovic, J.
;
Glamoclija, J.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-05-07
Antioxidant capacity of selected plant extracts and their essential oils
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Προεστός, Χαράλαμπος
;
Λυτούδη, Κωνσταντίνα
;
Μαυρομελανίδου, Όλγα Κωνσταντίνα
;
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-01-04
Application of electromagnetic energy for inhibition of food allergy
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κοντελές, Σπύρος
;
Σεϊραγάκης, Γιώργος
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-03-09
Assessment of γ-irradiation effects on proximate composition, lipid content and fatty acid composition of white sesame seeds (Sesame indicum L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σιγάλα, Κυριακή
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-06
Assessment of γ-irradiation effects on proximate composition, lipid content and fatty acid composition of white sesame seeds (Sesame indicum L.)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σιγάλα, Κυριακή
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Στρατή, Ειρήνη
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Caponization effects on intramuscular and adipose fat of medium growing broilers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
;
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Μάντης, Φώτης
;
Συμεών, Γιώργος
Caponization effects on intramuscular and adipose fat of medium growing broilers
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κωσταράκου, Σταυρούλα
;
Θεοδωρικάκος, Ιωάννης
;
Μάντης, Φώτης
;
Συμεών, Γιώργος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-10-04
Carotenoids from foods of plant, animal and marine origin
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Στρατή, Ειρήνη
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Κόρα, Λιντίτα
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
;
Ωραιοπούλου, Βασιλική
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012-12-19
Certain functional properties of defatted pumpkin seed flour
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1992-07
Certain functional properties of defatted pumpkin seed flour
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος
Changes in colour characteristics of irradiated foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Τζίμας, Σταμάτης
;
Πανοπούλου, Νίκη
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-03-09
Changes in colour characteristics of irradiated foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μπατρινού, Ανθιμία
;
Τζίμας, Σταμάτης
;
Πανοπούλου, Νίκη
;
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Changes in pumpkin seed oil during heating
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος
;
Τσακνής, Ιωάννης
;
Bante, Maria
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1995
Changes in pumpkin seed oil during heating
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
;
Τσακνής, Ιωάννης
;
Bante, Maria
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1995
Characteristics and composition of tomato seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος
;
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998
Characteristics and composition of tomato seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
;
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998
Characterization of crude and purified pumpkin seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακνής, Ιωάννης
;
Λαλάς, Σταύρος
;
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1997
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-20 από 181
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία