Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Δημοσιεύσεις
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 225
1
2
3
4
. . .
23
Επόμενη Σελίδα
Lipid oxidation in muscle foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαδίκος, Δημήτριος
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990
Nutritional, fatty acid, and oil characteristics of pumpkin and melon seeds
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1986-09
PAF of biological fluids in disease
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαζανάς, Μάριος Κ.
;
Δημόπουλος, Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος
;
Τουρνής, Συμεών Θ.
;
Κουσίσης, Σταμάτης
;
Λαμπράκης-Λαζανάς, Κ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1988-03
Some chemical and physical characteristics of pumpkin seed oil
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1986
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
;
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2003
Sensory, chemical and microbiological assessment of farm-raised European sea bass (Dicentrarchus labrax) stored in melting ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κυρανά, Βασιλική Ρ.
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002-03
Platelet-activating factor acetylhydrolase and transacetylase activities in human aorta and mammary artery
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσουκάτος, Δημόκριτος Χ.
;
Brochériou, Isabelle
;
Μούσσης, Βασίλειος
;
Πανοπούλου, Χριστίνα Π.
;
Χριστοφίδου, Έλενα Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-10
Kinetic study of the anaerobic formation of nitric oxide haemoglobin
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Houston, Thomas W.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1989
Capacity of skeletal muscle for the formation of nitrosylhaemoproteins during the curing of meat
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
;
Houston, Thomas W.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1987
Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991-06
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 225
1
2
3
4
. . .
23
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Chemical technology
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (108)
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (104)
report (Τεχνική αναφορά) (5)
dataset (Σύνολο δεδομένων) (3)
bookChapter (Κεφάλαιο βιβλίου) (2)
... Προβολή Περισσότερων
Συγγραφέας/Δημιουργός
Σινάνογλου, Βασιλεία
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Μπατρινού, Ανθιμία
Λάζος, Ευάγγελος
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Grasas y Aceites
Journal of Aquatic Food Product Technology
Journal of Food Composition and Analysis
Science of The Total Environment
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010 - 2015
2000 - 2009
1990 - 1999
1981 - 1989
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία