Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Δημοσιεύσεις
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία: 1990 - 1999
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Δημοσιεύσεις
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 24
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Lipid oxidation in muscle foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαδίκος, Δημήτριος
;
Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990
Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991-06
The nutritional selenium status of healthy greeks
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Κανάκη, Ελένη Κ.
;
Βασιλείου-Waite, Αλεξάνδρα
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990-02
Selenium status of cancer patients in Greece
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
;
Βουτεράκος, Θεόδωρος Π.
;
Ιωάννου, Παναγιώτης Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1990-03
Fatty acid of neutral and polar lipids of (edible) Mediterranean cephalopods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998-08
Α rheological approach to control edible food coating process
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λαμπρόπουλος, Α.
;
Hsu, S.
;
Δημήτρογλου, Δ.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998-11
Study of the Nephrops norvegicus [norwegian lobster] lipids
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παρετζόγλου, Β.
;
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1998-06-01
Πολικά λιποειδή βρώσιμων υδροβίων (μαλακίων, καρκινοειδών) της Μεσογείου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σινάνογλου, Βασιλεία
;
Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1999-09-02
Kinetics of texture degradation in apples during thermal processing
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
;
Σέρβος, Διονύσιος
;
Παρλιάρος, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996
Composition and oil characteristics of apricot, peach and cherry kernel
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1991
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 24
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Τεχνολογία τροφίμων
Food technology
Food
Τροφή
Chemical technology
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (20)
conferenceItem (Δημοσίευση σε συνέδριο) (3)
doctoralThesis (Διδακτορική διατριβή) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Τσακνής, Ιωάννης
Λάζος, Ευάγγελος
Σινάνογλου, Βασιλεία
Λαλάς, Σταύρος
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Grasas y Aceites
Plant Foods for Human Nutrition
Science of The Total Environment
Chimika Chronika, New Series
Food and Bioproducts Processing
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
1999
1998
1997
1996
1995
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία