Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
/
Εκπαιδευτικό υλικό
/
Πλοήγηση Εκπαιδευτικό υλικό ανά Τίτλο
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Εκπαιδευτικό υλικό ανά Τίτλο
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in ice
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καράλης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2002
Βιομηχανική μικροβιολογία
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσάκνης, Ιωάννης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Επεξεργασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Εργαστηριακά πειράματα οργανικής χημείας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Schoffstall, Allen M.
;
Gaddis, Barbara A.
;
Druelinger, Melvin L.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2009-11
Μικροβιολογία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Montville, Thomas J.
;
Matthews, Karl R.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010
Στοιχεία τεχνολογίας & έλεγχοι ποιότητας γάλακτος & γαλακτοκομικών προϊόντων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Κεχαγιάς, Χρήστος
;
Κουλούρης, Σπύρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2005
Συσκευασία τροφίμων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παπαδάκης, Σπυρίδων
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2012
Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Αναγνωστοπούλου, Άννα
;
Ταλέλη, Αικατερίνη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1999
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2006
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2010-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-05
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-05
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-18 από 18
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Συλλογή
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία