dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Μπατρινού, Ανθιμία | el |
dc.contributor.author | Τιμπής, Δημήτρης | el |
dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T14:22:19Z | |
dc.date.available | 2015-06-02T14:22:19Z | |
dc.date.issued | 2015-06-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14847 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://icbf2006.upatras.gr/ | en |
dc.subject | Ακτινοβολία γάμμα | |
dc.subject | Βιοεπεξεργασία τροφίμων | |
dc.subject | Food bioprocess | |
dc.title | Effects of γ-irradiation on a range of specially selected foods | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | en | |
heal.access | never | |
heal.publicationDate | 2006-06-18 | |
heal.bibliographicCitation | Sinanoglou, V., Batrinou, A., Timbis, D. and Sflomos K. (2006) Effects of γ-irradiation on a range of specially selected foods. In 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries, Proceedings. 18th to 21st June 2006. Patras, p.70-71 | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: