dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Μπατρινού, Ανθιμία | el |
dc.contributor.author | Τζίμας, Σταμάτης | el |
dc.contributor.author | Πανοπούλου, Νίκη | el |
dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T14:47:15Z | |
dc.date.issued | 2015-06-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14858 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el | en |
dc.subject | Ακτινοβολία | |
dc.subject | Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα | |
dc.subject | Genetically modified foods | |
dc.subject | Χρώμα | |
dc.title | Changes in colour characteristics of irradiated foods | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2007-03-09 | |
heal.bibliographicCitation | Sinanoglou, V., Batrinou, A., Tzimas, S., Panopoulou, N. and Sflomos, K. (2007) Changes in colour characteristics of irradiated foods. In 5th International Congress on Food Technology, Book of Abstracts. 9th to 11th March 2007. Thessaloniki, p.669-674 | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 5th International Congress on Food Technology | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: