dc.contributor.author | Μπατρινού, Ανθιμία | el |
dc.contributor.author | Πάσχου, Μαρία | el |
dc.contributor.author | Σταυρουλάκης, Βασίλης | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T15:02:19Z | |
dc.date.issued | 2015-06-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14864 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el | en |
dc.subject | Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα | |
dc.subject | Genetically modified foods | |
dc.subject | Κοινή γνώμη | |
dc.subject | Public opinion | |
dc.title | The influence of information in shaping attitudes towards genetically modified foods | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2007-03-09 | |
heal.bibliographicCitation | Batrinou, V., Paschou, M., Stavroulakis, V. and Sinanoglou, V. (2007) The influence of information in shaping attitudes towards genetically modified foods. In 5th International Congress on Food Technology, Book of Abstracts. 9th to 11th June 2007. Thessaloniki, p.324-331 | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 5th International Congress on Food Technology | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: