dc.contributor.author | Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα | el |
dc.contributor.author | Μαστοράκος, Παναγιώτης | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Κοντελές, Σπύρος | el |
dc.contributor.author | Λάζου, Ανδριάνα | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T15:13:21Z | |
dc.date.issued | 2015-06-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14866 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el | en |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | |
dc.subject | Αντιμικροβιακή δράση | |
dc.title | Extraction, antioxidant and antibacterial activity of carotenoids from tomato waste | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.contributorName | Λάζος, Ευάγγελος | el |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2007-03-09 | |
heal.bibliographicCitation | Lafka, I.-T., Mastorakos, P., Sinanoglou, V., Konteles, S., Lazou, A. et al. (2007) Antioxidant and antibacterial activity of carotenoids from tomato waste. In 5th International Congress on Food Technology., Book of Abstracts. Thessaloniki, p.35-41 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 5th International Congress on Food Technology | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: