dc.contributor.author | Μπιζέλης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.author | Κουτσούλη, Π. | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Συμεών, Γιώργος | el |
dc.contributor.author | Μάντης, Φώτης | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-02T18:21:09Z | |
dc.date.issued | 2015-06-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14891 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.eaap.org/ | en |
dc.subject | Ποιότητα κρέατος | |
dc.subject | Σύνθεση λιπιδίων | |
dc.subject | Πρόβατα | |
dc.subject | Κτηνοτροφία | |
dc.subject | Ελλάδα | |
dc.title | Meat quality and lipid composition of four sheep breeds reared by the traditional Greek sheep farming | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2010-08-23 | |
heal.bibliographicCitation | Bizelis, I., Koutsouli, P., Sinanoglou, V., Symeon, G. and Mantis, F. (2010) Meat quality and lipid composition of four sheep breeds reared by the traditional Greek sheep farming. In 61st EAAP Annual Meeting 2010, Book of Abstracts. 23rd to 27th August 2010. Heraklion, p.124 | en |
heal.fullTextAvailability | true | |
heal.conferenceName | 61st EAAP Annual Meeting 2010 | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: