Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Συμεών, Γιώργος el
dc.contributor.author Μπιζέλης, Ιωσήφ el
dc.contributor.author Μάντης, Φώτης el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Λαλιώτης, Γιώργος el
dc.date.accessioned 2015-06-02T18:56:10Z
dc.date.available 2015-06-02T18:56:10Z
dc.date.issued 2015-06-02
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/14893
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.eaap.org en
dc.subject Ποιότητα κρέατος
dc.subject Λιπίδια
dc.subject Κοτόπουλο
dc.subject Κρεατοπαραγωγή
dc.subject Chicken
dc.subject Meat production
dc.title Effects of caponization on meat quality, lipid composition and selected physiological characteristics of broilers and male layers en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.contributorName Χαρισμιάδου, Μ. el
heal.contributorName Ρογδάκης, Ε. el
heal.language en
heal.access free
heal.publicationDate 2010-08-23
heal.bibliographicCitation Symeon, G., Bizelis, I., Mantis, F., Sinanoglou, V., Laliotis, G. et al. (2010) Effects of caponization on meat quality, lipid composition and selected physiological characteristics of broilers and male layers. In 61st EAAP Annual Meeting 2010, Book of Abstracts. Heraklion, p.242 en
heal.fullTextAvailability true
heal.conferenceName 61st EAAP Annual Meeting 2010 en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Heraklion_2010_Abstracts.pdf
    Μέγεθος: 3.972Mb
    Μορφότυπο: PDF
    Περιγραφή: Περιλήψεις συνεδρίου

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες