dc.contributor.author | Σουλτάνη, Γεωργία | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Στρατή, Ειρήνη | el |
dc.contributor.author | Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-03T15:16:44Z | |
dc.date.issued | 2015-06-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/14948 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.maich.gr/ima2011/index.html | en |
dc.subject | Γαρίδα | |
dc.subject | Λιπίδια | |
dc.subject | Λιπαρά οξέα | |
dc.title | Comparative study on lipid, fatty acids and carotenoid composition of pink shrimp (Penaeus longirostris) and red shrimp (A. foliacea) muscle and cephalothorax | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2011-09-18 | |
heal.bibliographicCitation | Soultani, G., Sinanoglou, V., Strati, I. and Miniadis-Meimaroglou, S. (2011) Comparative study on lipid, fatty acids and carotenoid composition of pink shrimp (Penaeus longirostris) and red shrimp (A. foliacea) muscle and cephalothorax. In 7th International Conference Instrumental Methods of Analysis - IMA 2011. 18th to 22nd September 2011. Chania | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 7th International Conference Instrumental Methods of Analysis - IMA 2011 | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: