Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Πούλου, Μ. el
dc.contributor.author Προεστός, Χαράλαμπος el
dc.contributor.author Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία el
dc.date.accessioned 2015-06-03T17:25:39Z
dc.date.issued 2015-06-03
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/14996
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://arber.com.tr/en/ en
dc.subject Λιπίδια
dc.subject Λιπαρά οξέα
dc.subject Ψάρια
dc.subject Fish
dc.title Comparative study on lipid and fatty acid composition in muscle, head and skin of wild and farmed fish Argyrosomus regius en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.publicationDate 2013-05-07
heal.bibliographicCitation Sinanoglou, V., Poulou, M., Proestos, C. and Miniadis-Meimaroglou, S. (2013) Comparative study on lipid and fatty acid composition in muscle, head and skin of wild and farmed fish Argyrosomus regius. In EuroFoodChem XVII. 7th to 10th May 2013. Istanbul en
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName EuroFoodChem XVII en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες